Efterårsdage

Efteråret er for alvor sat ind. Det er sådan set ok med mig, jeg synes efteråret er den smukkeste årstid, men for pokker, hvor er der lang tid til foråret. Tiden kan godt være lang, når man går den årstid i møde, hvor de fleste eftermiddage foregår indendørs. Det lille rækkehus føles ikke ret stort, når vi ikke længere har et ekstra rum i haven. Dagene ligner hinanden, og det driver mig til vanvid. Især med to 4-årige rødder, der i den grad sætter deres forældre på prøve for tiden. Vi må vist have lavet i en nødplan, der kan ruske lidt op i hverdagen, når vi alle går hinanden på nerverne. Forslag til god efterårsbeskæftigelse modtages gerne.

Der er stadig liv i haven. Tomaterne er langt fra færdige, vi plukker stadig hver dag. Chilier kommer vi ikke til at mangle foreløbig. De må tørres, for vi har flere end selv min kære chilispisende mand kan klare på en gang. Sidste år syltede jeg dem, men det gør jeg ikke år. Det blev ikke rigtig godt, og de er trods alt nemmere at passe ind i de fleste retter, når de er tørret.

Hortensiaen blomstrer endnu. Den er noget så smuk. Men det varer nok ikke længe, før den må overgive sig.

I dag skal ungerne have legekammerater med hjem. En hver. Og jeg er alene. Og har igen ondt i ryggen. Det lød som en god idé i morges, lige nu er jeg ikke så sikker. Måske jeg skulle bestikke dem med en stak pandekager? Så sidder de da nogenlunde stille så længe. I så fald bliver det en mælkefri version, og skulle det blive godt, så deler jeg gerne opskriften i morgen. Og egentlig så rimer pandekager da meget godt på efterår ik?

Som I kan se på antallet af og indholdet i indlæggene for tiden, så er jeg muligvis gået lidt blogkold. Blogblokering? Eller også sker der bare ikke skide meget på hverken syfronten, madfronten eller oplevelsesfronten. Vi kører ren hverdag, og den kender I jo selv. Jeg håber, på lidt mere substans i nær fremtid.  Peace out.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>