Endnu en bluse

Jeg har lavet endnu en af ynglingsbluserne. Som skrevet, ville jeg den her gang tilføje en detalje, og det kom der den her fine bluse ud af. Stoffet er helt tynd jersey fra Stof 2000. Lynlåsen er syet udenpå blusen, og den sidder ned af ryggen. Jeg er så tilfreds, jeg siger det bare. Den er virkelig lækker at have på, og så er jeg vild med den lynlås! Jeg er ikke færdig med den her model, jeg er sikker på, jeg finder på flere variationer.

 

2 tanker om "Endnu en bluse"

    1. Rikke Forfatter

      Tak. Den anden lynlås nåede desværre ikke at komme hjem, men jeg skal nok få lavet noget med gul, når den kommer :)

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>