Jeg har sørme syet en jakke.

Nu bliver det altså vildt, det her syning. Jeg har simpelthen syet en jakke til mig selv! Jeg er ikke god til jakker, jeg finder sjældent en, jeg kan lide, men hey, så lavede jeg da bare en selv. Jeg er vildt glad for den, og jeg har endnu en gang lært en masse nyt. Den er syet i noget filtet uld, det har et smart navn, som jeg ikke kan huske. Der er for af limegrønt hør i hætten, men ikke i resten af jakken. Måske det kommer, jeg ser lige tiden an. Den bliver lukket med små hægter, men dem skal jeg have skiftet ud med nogle større, de er lige små nok. Den skulle have haft nogle spænder foran til at lukke med, men jeg synes, det blev for rodet oven i det grafiske mønster. Den er syet efter endnu et Onion mønster. De styrer altså bare, de mønstre. De er enkle og nemme at gå til.

Der er ingen modelfotos i den her omgang. Jeg har været alene hjemme (altså med børn, ik) i et par dage, så der har ikke været nogle til at tage billeder.

9 tanker om "Jeg har sørme syet en jakke."

 1. Rikke Forfatter

  Tak Nina :)
  Det meste er overlocket på syholdet, så det er ikke så meget, jeg har fået testet den. Det kører rimelig godt, men synes den ene tråd driller. Har prøvet mig lidt frem, men kan ikke finde den helt rigtige indstilling. Snakker lige med min sylærer om det næste gang, hvis jeg ikke har fundet løsningen i manualen…
  Du siger til, med den kjole der ik? Jeg skal nok have god tid jo ;)

  Svar
 2. Birgitte

  Den ser så flot ud! Glæder mig til at se den på – sidder den til eller hænger den løst? Jeg kan virkelig godt li foret i hætten :-)

  Svar
 3. Sarah

  Hold da op hvor er den flot!! :-D Den ser ud til at være helt perfekt til foråret.. og er helt forelsket i foret!! Så er det bare om at klø på med syningen, så kan det være at jeg også bliver dygtig nok til at kunne sy en jakke.. hehe, øvelse gør mester ;-) Super fed blog også!! knus Sarah

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>