Min første Give Away

Det der med at blogge, det er noget sjovt noget. Nogle dage synes jeg, det er det naturligste i verden, at dele mine projekter, opskrifter og tanker med andre, som har lyst til at læse med, og har lyst til at læse min version. Det er jo lige præcis det, jeg får ud af, at læse andre blogs. En anden version af virkeligheden, andre øjne på de ting, som fylder noget i mig.

Andre dage tænker jeg, det er en frygtelig omgang navlepilleri, og der er sikkert heller ikke nogen, der overhovedet er interesseret i min verden, og en masse andre jantelovsagtige tanker. Det er jo en verden med filter, men det ved de fleste vel godt? Jeg synes, der tit er så meget bøvl i hverdagen, at jeg har brug for, at sætte det positive lidt på spidsen. Jeg har brug for, at kigge tilbage en gang i mellem, når det hele sejler, og se at der er rigtig mange positive ting at holde fast i også. Ind i mellem kommer der da også tanker på bloggen, hvor filteret er knap så finmasket, og de grimme ting slipper igennem. Men det er jo en del af virkeligheden. Jeg har bare ikke lyst til eller brug for, det tager over. Jeg har brug for mit filter. Ikke fordi I ikke må se de sure sokker, so to speak, men for min egen skyld. For at have et tilflugtssted, en oase, hvor der størstedelen af tiden hersker fred, ro og harmoni, og ikke at forglemme, enevælde. Om andre vil læse med, burde i det store hele være underordnet, men det er det bare ikke. Jeg er glad for, at andre læser med, jeg er glad for at dele. Jeg er glad for feed-back, glad for hver eneste kommentar, jeg får, glad for at andre kan bruge mine projekter til noget. Jeg bruger selv lystigt af andres i hvert fald, og blogs er en stor del af min hverdag.  I september fyldte min blog 1 år! Rikkeprikke er ikke min første blog, jeg har blogget i mange år, men havde brug for en ny start, og det har jeg ikke fortrudt.

Nå, nok om det, lad os koncentrere os, om det der virkelig gælder, nemlig min første give away.

Jeg har 3 gaver at dele ud af, de er alle made by moi, eller dvs. de er ikke alle lavet endnu, men det vender jeg tilbage til om lidt. Det bliver sådan, at jeg trækker 3 vindere. 1. vinder får lov at vælge en af de 3 ting, 2. vinder får lov at vælge en af de 2 resterende ting, og vinder nr. 3 får den sidste gave.

De heldige kan vælge mellem en hæklet hue, en stofserviet til brødkurven eller en nøglesnor i en af de tre stoffer på billedet.

For at deltage, skal du skrive en kommentar til indlægget her, det giver et enkelt lod. Har du en blog, hvor du linker til min give away, giver det 2 lodder ekstra, dvs. 3 i alt. Du kan også vælge at dele linket på facebook, det giver også 2 lodder ekstra, så har du 5 i alt.

Vindererne bliver trukket søndag d. 7. oktober kl. 20.00, så husk at deltage inden da. Hvis ikke vinderne har meldt tilbage inden en uge, så trækker jeg nye vindere.

Jeg håber, I vil være med og held og lykke fra mig.

26 tanker om "Min første Give Away"

 1. frk. sveske

  IH, Rikke -sådan en hæklet (af dig) hue til jeg gerne eje. Kan aldrig finde en hue, som kan masse mit store hoved og stadig have løst look.
  Jeg må lige se, om jeg ikke kan skaffe mig nogle flere lodder og være lidt heldig.
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 2. Jane

  Den er jeg også med på! Mand, jeg ville dø for alle tre ting!

  Jeg lægger tre lodder. En for kommentar, og to for link. Linket kommer med i morgen, for jeg er på vej ud af døren for at være ung med de unge til Voice 12. Bedre halvdel er inviteret af Pepsi Max, og se, allerede der føler jeg mig gammel og helt forkert. Håber, der er alkohol… ;-)

  Og jeg har det på samme måde som dig mht. bloggen. Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig for hver eneste kommentar. Nogle dage er jeg fuldstændig blown away af alle de ting og historier og følelser, som folk gerne vil dele med mig. Blogmediet er fantastisk på den måde!

  Svar
 3. Jens K

  Det er jo helt sportsagtigt med sådan en konkurrence. Super ide.

  Hvis jeg vinder vælger jeg nok at give videre til min søde kæreste eller dejlige datter:-)

  Men konkurrence genet kommer da frem, så går efter 1. præmien:-)

  Svar
 4. Pingback: Onion Rings på to måder

 5. Birgitte

  Jeg kan ikke byde på hverken blog eller facebook, men vil i hvertfald være med på et lod!!!
  Måske jeg også skulle prøve det der blogning… Bare for at opleve enevælde ;-)

  Svar
 6. Rosa

  Jeg er da også med på den … især huen er jeg vild med! Måske man kan bestille én hos dig, hvis man ikke skulle være så heldig at vinde den? ;-)
  Kun ét lod her, da jeg heller ikke har facebook og blog…

  Svar
 7. Jens K

  Hey Rikke

  Jeg er altså ikke så dum at jeg deler på fb for at få 2 lodder ekstra. Hvis 3 af mine fb venner så melder sig til bliver mine chancer jo mindre trods 2 lodder ekstra :-)

  Går benhårdt efter sejren, kan du nok høre :-)

  Svar
 8. Trine

  Huen er bare SÅÅÅ fin
  Jeg håber på masser af held med mit ene lod :-)
  ….ellers må du vidst igang med en bestillingsliste ;-)

  Svar
 9. Mie

  Åååårv den er fed, den hue! Den ville jeg gerne vinde (eller lære at hækle selv… Hvilket jeg vist må satse på med alle de lodder folk kaster ind i vildskab :p )

  Svar
 10. Louise

  Ihh, jeg kunne da godt tænke mig at vinde en dejlig hue til vinter. Den jeg har er 20 år gammel (ja, der står tyve ;))

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>