Pandekager med kokosmælk

Det er the shit, jeg siger det bare. Det var heldigt, vi havde en mælkeallergiker på besøg, så jeg fik prøvet den version, for hold nu op, det var godt. Meget mere substans, god cremet konsistens og langt bedre mæthed. Ungerne var heldigvis også vilde med dem. De havde en meget mild kokossmag, det gjorde dem bare så lækre. Dejen blev dejlig tyk, og den var meget nem at styre på panden.

Total skørt billede, men det gik altså lidt stærkt eftersom jeg havde 4 pandekagesultne unger siddende ved bordet.

Til 10-12 små tykke pandekager:

1 dåse kokosmælk

2-3 dl. hvedemel

2 æg

lidt salt

kardemomme

vaniljesukker

lidt bagepulver

Det hele røres sammen med piskeris, og steges i f.eks. kokosolie eller smør. Det tog ikke mange minutter at lave sådan en omgang, og man scorer altså rimelig mange point på mor-kontoen, når man disker op med lækre pandekager til hele flokken.

Jeg har efterhånden så mange pandekageopskrifter her på siden, at de snart må have deres egen kategori, men helt ærlig, kan man så nogensinde få pandekager nok? Nej, det tror jeg vist ikke man kan. God weekend derude.

4 tanker om "Pandekager med kokosmælk"

  1. Rikke Forfatter

    Tak Sveske :)
    Ofte når jeg bager små tykke pandekager, sådan american style du ved, så ryger luftigheden så snart de kommer i stak, men det gjorde den faktisk ikke her, måske der er noget magisk ved det kokosmælk der :)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>