Dingelingeliiiing….

Pludselig fandt jeg løsningen på, hvordan jeg fik ungerne til at lege lidt selv. 5 minutter hvor de ikke skulle underholdes. Det er ellers ikke nemt, skal jeg lige lov for. Men se så her:

Jeg har købt “Min første bogstavbog” til dem hver, og så leger vi skole. Det er det sejeste i hele verden, det der med at gå i skole. Og når man går i skole, så har man frikvarter, og i frikvarteret, der skal man altså skynde sig at lege, inden læreren aka moren igen siger dingelingeliiiiing. Og sørme om ikke der blev leget uden mig, for i skolen har man jo ikke sin mor med til at sætte legen i gang = kaffepause til fru skolelærer. Sådan skulle den ged barberes, åbenbart.

6 tanker om "Dingelingeliiiing…."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>