Glimt fra den årlige tur på frugtplantagen

Nu er det 3. efterår i træk, vi besøger frugtplantagen Frydenlund i Trørød og når det er 3. gang, så må man vel sige, at det er blevet en tradition? Jeg er ret vild med tanken om, at vi forsøger at at opbygge en form for traditioner, mens ungerne vokser op. Jeg drømmer om flere traditioner, men indtil videre har vi, ud over de åbenlyse som jul og lign., den her tur til æbleplantagen, og startede jeg sidste år på en fastelavnsfest, som jeg håber, også bliver til en tradition.

Æbler og pærer kan man blande som man vil. Man kan plukke selv eller man kan snuppe af dem, der allerede er plukket. Uanset hvad, så koster frugterne 15 kr. kg, og de er bare gode! Jeg valgte Cox Orange (min favorit), Rubinola og Fillippa æbler, og Doyenne pærer. Knap 8 kg. blev det til. Lidt er givet væk, resten ligger og venter på at blive spist i den næste tid, og mon ikke jeg får lavet en enkelt æblekage eller to også…

2 tanker om "Glimt fra den årlige tur på frugtplantagen"

 1. Trine

  Uhhm det er bare skønt! Dejlige billeder :-)
  Der er simpelthen ikke noget som frisk frugt lige fra træerne og hvor dejligt at ungerne får nogle input om hvor mad kommer fra, andet end køledisken.

  Svar
 2. Rikke Forfatter

  Ja, de nyder de ture til Frydenlund. De får guflet nogle æbler undervejs, og er meget stolte, når de får plukket nogle store flotte frugter. Og så er en god mudderpøl jo heller ikke at foragte ;)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>