Vinderne af min Give Away

Først og fremmest, tusind tak fordi I ville være med. Jeg har været vildt spændt på, hvem der ville vinde. Vinderne er trukket på Random.org. Jeg orker ikke lige at sætte billeder ind af lodtrækningen, I må stole på mig.

Tak for de fine ord om huen. Jeg har endnu en undervejs. Måske den kommer til salg, måske jeg udlodder den i endnu en Give Away, så hold øje, hvis du er interesseret. Jeg kunne fornemme, den er i høj kurs.

De tre vindere kan enten skrive til mig her i tråden, eller sende mig en mail på kontakt (@ )rikkeprikke.dk med en prioriteret liste over de 3 præmier, og så offentliggører jeg, så snart jeg har alle svarene, hvem der har vundet hvad. Jeg skal naturligvis også bruge jeres adresser, så jeg ved, hvor de skal sendes hen.

Nå, men frem til det, I virkelig er interesseret i, nemlig vinderne.

Vinder nr. 1: Jane

Vinder nr. 2: Linda

Vinder nr. 3: Louise

Tak fordi I ville lege med, jeg håber, I bliver glade for gaverne, og jeg håber, at alle vil være med igen en anden gang.

12 tanker om "Vinderne af min Give Away"

 1. Linda

  Neeeerej hva seer jeg???? Mig??? Eller er der andre Lindaere?? Det har jeg ikke tjekket… Jeg vil gerne vinde 1: huen, den vil pynte her i den lille by når jeg går tur med hundene :) Nummer: brødkurvs serviet. Nummer 3: Nøglering.

  Svar
 2. Jane

  Weeeeeeh!!!! Hvor er jeg glad! Jeg går målrettet efter den måske mindre populære nøglesnor. Jeg har i noget, der ligner årevis, ønsket mig sådan en fin personlig en af slagsen. Så min liste ser sådan her ud:
  1. Nøglesnor
  2. Brødkurvsserviet
  3. Hue

  Adressen kommer på mail! :-)

  Kyyyyys!

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Jamen så er nøglesnoren din Jane, for du har førsteret til at vælge :)

   Hvilken af de 3 stoffer ønsker du?

   Svar
 3. Rikke Forfatter

  Og så ser det ud til, præmierne er fordelt. Nøglesnoren til Jane, huen til Linda, og stofservietten til Louise :) Jeg håber, I bliver glade for jeres valg. Tillykke :)

  Svar
 4. Linda

  Neeeeiii igen… Jeg takker af hele mit hjerte. Du er en dejlig varm og hjertelig pige..- det er du altså.. Vil drømme om min hue i nat.. :)

  Svar
 5. Linda

  Skal parentesen med i din mailadresse?? Hilsen en halvdum jyde,der dog kan kende forskel på en muffin og en cupcake ;)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Nej det skal den ikke, det er kun fordi min mail ikke skal snuppes af en eller anden ond søgerobot der støvsuger nettet :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>