En stor taske i babyfløjl

Uanset hvad jeg ellers får syet, så vender jeg konstant tilbage til det med at sy tasker. I går blev jeg færdig med den her for anden gang, en stor slasket taske i babyfløjl. Den ser nem og enkel ud, men den har virkelig voldt mig kvaler. Mest fordi jeg har kvajet mig, og det kan tasken vel næppe få skyld for, men i hvert fald har den taget noget længere tid at sy end beregnet. Jeg satser på, den næste bliver færdig en del hurtigere. Og den næste, og den næste og den næste….

3 tanker om "En stor taske i babyfløjl"

  1. ladyjane

    Ja de er bare så fine. Og totalt hyggeligt at du lige giver en lille babytaske op af den. Totalt russisk dukke jeg ikke kan stave til :-)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>