Instagram, så er jeg også med.

Nå, nu kom jeg så på det der Instagram. Og lige nu er jeg lidt i panik, for tænk hvis ingen følger mig? Giver det så nogen mening? Nu er jeg jo ikke mesterblogger med horder af fans bag mig, nej, jeg har en beskeden læserskare, der sjældent giver sig til kende med kommentarer. Så kan I se, der er grund til panik? Jeg springer virkelig ud på det dybe her, og har tillid til og håber på, at et par stykker af jer derude, vil forbarme jer og følge mig på Instagram.

Det var egentlig ikke de tanker, der holdt mig tilbage i starten, de er bare kommet, nu hvor jeg er blevet oprettet. Nej min oprindelige grund var, at jeg er lidt bange for at udviske grænsen mellem privat og ikke privat. Og “er noget overhovedet værd at gøre, hvis det ikke bliver set af andre” agtige tanker. Men helt ærlig, så har jeg det også nogle gange med at tænke tingene ihjel, så nu springer jeg ud i det, og jeg håber ved Gud eller noget at I er med mig derude.  

Og p.s. Jeg ved godt, jeg ikke har fået nogle billeder på endnu, og så giver det måske ikke ret meget mening at følge med, men jeg har jo for pokker sceneskræk og præstationsangst nu! Mit første billede, som skal sælge mig til jer er jo vigtigt! Aaaarrrgh, jeg skulle aldrig have gjort det. Shiiiit…..

2 tanker om "Instagram, så er jeg også med."

 1. frk. sveske

  Kære Rikke,
  Jeg lover at følge dig og følge i dine fodspor, så snart min første og nye iPhone lander.
  Jeg glæder mig selv til at hoppe på Instagram-bølgen, da det er nemmere at ‘blogge’ billeder på farten (my guess).
  Ha’ en dejlig weekend.
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 2. Henriette

  Jeg elske nu dine foto Rikke og læser gerne med…
  Bare man havde en iphone … suk,
  Tror I ikke man kan stjæle teenagerens ?
  Ej hvor jeg håber at jeg snart får et job så er det nr 1 på listen ( efter nyt tøj) God weekend :)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>