Som perler på en snor, eller tasker på en pind

“Hvorfor syr du så mange tasker, mor?” Det gør jeg, fordi jeg rigtig godt kan lide at sy tasker. Jeg har faktisk en absurd stor trang til at sy tasker, og lige for tiden er det den her model, der står for skud. Jeg har vist den ene hjemmelavet taske før, men den tåler fint et gensyn.

Det kan sitre i mig, jeg bliver drevet til symaskinen, og når jeg er færdig med en taske,  ånder jeg lettet op med ro i kroppen. Jeg får sådan en aaaaaaahhh mmmmm følelse. Hvad jeg skal med alle de tasker, det ved jeg ikke helt. Jeg drømmer om en plads på et marked en dag, hvor nogle vil købe dem. Hvis jeg da kan skille mig af med dem. Indtil videre fortsætter jeg derud af, for jeg kan slet ikke lade være.

11 tanker om "Som perler på en snor, eller tasker på en pind"

 1. Birgitte

  Det lyder som om du lider af noget behandlingskrævende ;-) Men hvor er de fine, jeg kan finde på 1000 anvendelsesmuligheder!!! Og hvor er det dog belejligt at ligge inde med sådan en stor stak fine, fine tasker nu hvor julen er lige om hjørnet :-)

  Svar
 2. Jane

  Fineste tasker. Jeg elsker også stofnet og ejer flere af dem end jeg tør indrømme. Så giv lige lyd om det marked, for så har du en kunde her!

  PS: Jeg kunne ikke falde i søvn i går (too much chocolate at night – tsk tsk!), så til sidst satte jeg mig for at lytte til Jon Gabriels aftenvisualisering. Tænkte det var en kærkommen lejlighed til at få den hørt helt til ende. Men ved du hvad? Jeg sov, inden introen var færdig. LOL

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Faktisk snakkede jeg med en mor i går til forældremøde i børnehaven, som sagde at de gerne ville holde julemarked på hendes arbejde, men de kunne ikke finde nogen, der havde noget at sælge hehe.

   Ja, han er altså god at slumre til, ham Jon. Jeg hører ikke længere introen, men jeg synes det er vildt morsomt, når der er pause mellem intro og starten (du forstår, ik?), så kommer der lige: “Hi, this is Jon again” haha.

   Svar
 3. Henriette

  Ej hvor er de fine- i det hele taget er jeg bare fuld af imponade ;) over dine kreative sysler.
  Før i tiden syede jeg en masse især til E -men efter at min elskede Elna symaskine fyldte 38 år og måtte pensioneres er det bare blevet til ingenting.
  ( en skæv pude og et par stofbind kramagtigt forsøgt at sy på en anden gammel symaskine som jeg har arvet og slet ikke syr pænt :(
  Tror lige at mit mål for resten af november skal være at jeg skal igang med de der kreative sysler igen .
  Tak og dejlig weekend til dig

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   38 år, det må også siges at være en rimelig pensionsalder for en symaskine. Godt klaret.
   November måned må også siges at være oplagt til lidt kreativt, det er koldt, mørkt og lige op til jul. Spændende hvad du får lavet :)
   God weekend, Henriette :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>