Mine små Margrethe skåle

Til min fødselsdag tilbage i august, var jeg så heldig, at jeg fik 4 små Margrethe skåle fra Rösti af en god veninde. De kan bruges til det hele, og det bliver de. De er stort set alle i brug dagligt, og jeg har nu udviddet samlingen med endnu en skål og med låg til alle 5 skåle. Jeg har på fornemmeren, at der kommer flere med tiden, for jeg kan godt mærke, jeg ikke har helt nok endnu.

  Æbler i MargretheskålSmå Margretheskåle

Lille rød MargretheskålRevet parmesan

Suppeknas i MargretheskålHjemmelavet pesto

Æggeskal i MargretheskålYoghurt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>