Chokoladebrød

Jeg har endnu en gang kastet mig over en af Madbandittens skønne opskrifter. Kernebrød med chokolade. Hvis der er noget, der skal testes, så er det da det! Så det gjorde jeg i går. Og hallelulja et lækkert brød.

Chokoladebrød

Chokoladebrød med smør

Det var så nemt at lave, det eneste der var svært, var at vente på, det kølede nok ned, så jeg kunne spise det! Jeg var simpelthen så spændt. Helt tosset, I know. Men det var ventetiden værd, det smagte forrygende. Så jeg sender en anbefaling videre herfra.

Det eneste jeg ændrede i opskriften var de hakkede nødder. Jeg havde ingen hasselnødder, og brugte i stedet 150 gram mandler, lækkert lækkert. Der er noget dessert agtigt over det brød. Og morgenmads agtigt. Og eftermiddagsmads agtigt. Ja, der er faktisk ikke ret meget brød tilbage host host.

Chokoladebrød

Vil lige vise, at sådan så brødet ud, da jeg tog det ud af ovnen. Om det er hørfrøene eller æggehviderne, der er på spil, det ved jeg ikke, men jeg vil bare lige sige, at det forsvinder med det samme du tager brødet ud, så det ER færdigt, selvom det ser vådt og ufærdigt ud.

I dag er det fredag. Weekenden står for døren. Jeg drømmer om fredagskage, men jeg har på fornemmelsen, jeg ikke når det. For om lidt skal jeg på besøg hos den skønneste lille Josefine, som jeg har skrevet om her og jeg glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>