Nå, men når nu én lige er gået blogkold et øjeblik…

… og bruger tiden på at tænke dybe tanker om livet, ambitioner, drømme og ønsker, så kan én da lige vise et par billeder fra et fint lille Orkidehus på Cran Canaria. Faktisk er det en ren forglemmelse, at jeg ikke har vist dem før. Jeg er egentlig ikke nogen hengiven orkidefan, og de er næppe fan af mig heller, eftersom jeg har det med at slå dem ihjel ca. 15 min. efter de er kommet over dørtærsklen her, men jeg blev altså i godt humør, af den lille tur gennem det fine orkidehus.

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Smuk orkide

Exif_JPEG_PICTURE 

Smuk orkide

2 tanker om "Nå, men når nu én lige er gået blogkold et øjeblik…"

 1. Jane

  Jamen, hvis du er gået kold, så vil jeg gerne foreslå en ny blogkategori. Den hedder “Kære Dagbog”, og det, jeg har snust til allerede, er den i den grad læsværdig ;-) Så kom du bare til tasterne!

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Årh men tak du kære Jane.
   Det er bare som om, det er nemmere at skrive dagbog ovre hos dig, ik :D

   Men jeg skal huske på det, det kunne da være….

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>