Alene hjemme

Det er lidt underligt, det her. Jeg er alene hjemme. Som i HELT alene! Mine børn er taget på påskeferie hos farmor og farfar, og ham faren er ude og se landskamp. Det er altså stille, når man sådan er helt alene. Jeg både nyder det, og føler det lidt for uvant. Selvom ungerne som regel ville sove nu, så plejer de trods alt at være her.

Min dag er gået med at sy. Nej, først sov jeg længe. Det er altså en vældig sjælden fornøjelse. Jeg lå i sengen, til klokken var næsten 10. Og den eneste lyd her var, var ham faren, der snorkede ved siden af mig. Også meget underligt. Når jeg en sjælden gang sover længe, så plejer det at være med en ordenlig omgang baggrundsstøj nede fra stuen. Ikke i dag. Og heller ikke i morgen.

Men altså, jeg har syet, både i dag og mange andre dage, derfor er her så stille. Når jeg har syet, så er min energi brugt op, for jeg er stadig ikke sluppet af med den pokkers forkølelse. Jeg har fået syet et babytæppe færdig. Det kommer til salg her på bloggen. Jeg har også syet et par muleposer. Jeg har lavet en stak tørklæder, der også kommer til salg i nær fremtid. Jeg vil bare lige have lidt flere i stakken først. Og det skal have sine egne indlæg. Men I må da gerne lige smugkigge.

Hjemmelavede tørklæderHjemmelavede muleposer

Hjemmesyet babytæppeHjemmelavet babytæppe

Jeg har så mange projekter i gang. Og 10 gange så mange inde i hovedet. Og eftersom struktur aldrig har været mit mellemnavn, så kan I nok forestille jer, at kaos regerer en smule. Jeg vil så gerne det hele, men ting tager tid, især når man er forkølet, og der også findes en verden væk fra symaskinen. Men jeg er virkelig glad for og enormt stolt af, at jeg har fået solgt næsten alle mine nøglesnore. Så jeg må forsøge mig med flere ting jo. Jeg må tro på mig selv, det er der åbenbart andre der gør.

Her til aften har jeg haft min netflix debut, jeg ser Call the Midwife. Jeg har set den anbefalet et par steder her i blogland. Og når nu jeg er helt alene, og jeg er træt af forkølelse, og tv er så elendigt, at jeg stort set ikke ser det længere, så tog jeg mig sammen, og fik sat en serie på. Den er da god! Jeg har set to afsnit, og jeg fortsætter gerne. Jeg er ikke i tvivl om, at ham faren ikke er målgruppen, så jeg fornøjer mig alene. Men det er nu også ok ind i mellem.

Og hey, var der ikke lidt forår i luften i dag? Det tror jeg nok, der var. Jeg sad i haven, med et tæppe omkring mig, og drak MORGENkaffe kl. 10.30. Nøj, det var dejligt. Og på tide. Og jeg stemmer klart for, at vi fortsætter i den retning.

2 tanker om "Alene hjemme"

 1. frk. sveske

  Kære Rikke,
  Lyder da rigtig som om, at du hygger dig alene hjemme. Håber da, at den forkølelse snart slipper dig. Jeg er vist sluppet nogenlunde af med snotten i dag, men har bare en hovedpine af en anden verden, så sidder lige og drømmer om en dag til at tulle rundt i nattøj hele dagen og se tøseserier – måske jeg kan finde en dag i påsken, selv om kæresten nok ikke helt hoppe med på den med tøseserie ;-P
  Jeg er iøvrigt vild med de der tørklæder, du laver – kommer de til salg herinde måske? Og indkøbsnettene eller hvad du kalder dem.
  Rigtig god dag og god bedring.
  KH
  – frk. sveske

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Dejligt for dig, at du er sluppet af med snotten allerede. I dag er det to uger siden jeg vågnede om morgenen og kunne mærke, den var gal. TO UGER!! Nøj jeg er træt af det.

   Jeg har nydt min tid ja, men nu trænger jeg altså også til at få mine rødder hjem igen :) Og jeg kan kun anbefale den serie, den er rigtig hyggelig.

   Tak for kompliment, sveske. De kommer til salg ja, både tørklæder og poserne. Jeg er selv helt vild med tørklæderne, det håber jeg også, at andre bliver :)

   God påske til dig :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>