Hjemmelavede nøglesnore til salg

Så sker det! Jeg holder vejret, springer ud på det dybe og sætter noget til salg, som jeg selv har lavet. Første omgang til salg bliver nøglesnore. Der er lidt i alle farver, de fleste dog med neon indvendigt. Jeg er vild med voldsomme kontraster, så det finder man på de fleste ting, jeg laver.

Jeg har lavet to slags snore. En kort til at have i hånden, som bare er super god at finde i tasken, you know. Og så er der en lang, som kan hænge rundt om halsen.

Den korte koster 65 kr. og den lange koster 80 kr.

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Set fra venstre eller nedefra: Lang 1, lang 2, lang 3, lang 4

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Set fra venstre eller nedefra om du vil: Lang 5, lang 6, lang 7, lang 8

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Set fra venstre: Kort 1, kort 2, kort 3, kort 4, kort 5, kort 6, kort 7, kort 8, kort 9, kort 10

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Hjemmelavede nøglesnore til salg

Hvis du er interesseret i en nøglesnor, så skriv en kommentar her i kommentarfeltet (så kan andre se, hvilke der er reserveret) eller send mig en mail på kontakt@rikkeprikke.dk med navn på den (eller de) nøglesnor du ønsker, samt din adresse. Så sender jeg dig et kontonummer retur, som pengene skal overføres til. Til prisen skal lægges porto 8 kr. og jeg sender som brev.

Her er et billede af de nøglesnore, jeg har tilbage i dag d. 28. marts. Der kommer en omgang mere på et senere tidspunkt.

Exif_JPEG_PICTURE

Det er helt nyt for mig det her, så hvis der er noget, du er i tvivl om, så sig endelig til. Hvis I er i tvivl om farverne, så spørg bare, for billederne er en smule overbelyste, så et par enkelte kan være svære at se :)

35 tanker om "Hjemmelavede nøglesnore til salg"

 1. Jacqueline/Madzvin

  Hej Rikke,
  Hvor er de bare smukke, dine fine nøglesnore. Ja, mit budget er helt af helvedes til alligevel, så en nøglesnor fra eller til ;) Jeg kan ikke lige finde ud af dit system i forhold til hvilken snor der hedder hvad; selv simple ting kan gøre mig forvirret :p Men som du ved vil jeg gerne have en lang – Og jeg er allermest vild med den nøglesnor, på billede nr. 3, som ligger øverst. Altså, den med turkis, lyserød og lille blomst på og orange indvendigt. Giver det mening?

  Du har ingen grund til at være bekymret for dit salg her – de er så utrolig fine, og som du også har skrevet før, så er det, at de er helt unikke og håndsyede en fantastisk ting. Jeg håber og tror at det kommer til at gå så fint med de her smukke nøglesnore.

  Kærligst,
  Jacqueline/Madzvin:)

  Ps. Din blog her, kan nemt gå hen og ruinere mig på længere sigt – kan se du pusler med mange fine ting.

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ih, mange tak Jacqueline :) Sikke en dejlige kommentar. Jeg håber, du får ret, jeg krydser fingre.

   Det er lang nr. 6, og den er hermed reserveret :)

   Tak!!

   Svar
   1. Jacqueline/Madzvin

    fantastisk! det er mig der takker, du må jo lige sende mig mail eller sms eller noget med et kontonummer så jeg kan få fingre i den snor hurtigst mulig.

    lang 6? godt så, gættede på lang 1 eller 4, så godt jeg ikke bare skrev det :p men det er virkelig noget fint stof! elsker stærke farver :)

    Svar
 2. Kristina

  Vil rigtig gerne købe lang nr. 7 – Hvis det er den med den brune farve og orange indeni? :)
  Du kan bare sende mig en mail med dit kontonummer, så overføres jeg pengene ASAP!
  Og hvor er de altså fine!

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Tusind tak Kristina, jeg er rigtig glad for, at du kan lide dem :)

   Jeg reserverer lang nr. 7, den brune med orange. Og jeg sender dig en mail.

   Tak!!

   Svar
 3. Helle Mai Gram

  Hej Rikke de er super flotte, jeg vil meget gerne købe “kort 9″ grøn med neon farve indeni :-) Glæder mig til at se hvad du ellers sætter til salg ….. Rigtig god aften til dig hilsen Helle

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Hej Helle,
   Tusind tak for de fine ord, og tak fordi du vil købe en nøglesnor, det er jeg rigtig glad for :)
   Altså, nu siger du kort 9, grøn med neon. Men nu er det bare sådan, at kort 9 ikke er grøn. Er det den grønne med grøn neon du vil have (nr. 10), eller er det nr. 9, som er koral/rust blomstret med neon i? :D

   Svar
  2. Rikke Forfatter

   Beklager Helle, det var mig, der tog fejl. Jeg havde byttet om på højre og venstre. Typisk mig, at kludre i det allerede :D

   Jeg reserverer den til dig :)

   Svar
   1. Helle Mai Gram

    Hej Rikke efter du nu har rettet rækkefølgen til fra venstre (altså den anden højre) så er vi enig om at den jeg gerne vil købe nu hedder “kort 2″ er det samme som tidligere “kort 9″ :-) stadig en grøn med en neon farve indeni…. God aften Helle

    Svar
    1. Rikke Forfatter

     Haha, ja den anden højre ;)
     Hvordan jeg kunne kludre i den ene ting, jeg skulle bruge til at beskrive. Så typisk mig :D

     Og jeg har reserveret den rette til dig, så nu er vi helt enige :D

     Svar
 4. Stine

  Hej Rikke,
  Hold nu op, de er SÅ fine.. jeg skal bare ha en af hver ;) Ej, må nok forsøge at styre mig da der jo er andre ting jeg også har i kikkerten – og så ser man lige at du også laver tørklæder :)
  Nå, men jeg tror gerne jeg vil købe kort nr.2, men vil lige høre hvilken farve der er inden i kort nr.8?

  Svar
  1. Stine

   Ej, har da kigget forkert.. ville egentlig ha’ reserveret kort nr.9 (grøn med gul), men den er nuppet. Hvilen farve er kort nr.3 inden i? Altså den tilsvarende grønne…

   Svar
   1. Rikke Forfatter

    Er du sikker på, det ikke er kort nr. 3 du alligevel mener? Grøn med gul i? Var det ikke det, du oprindelig mente?
    Den grønne fås med gul, pink og grøn indeni :)

    Svar
  2. Rikke Forfatter

   Hej Stine,
   Dejligt at se dig og tak for dine søde ord som altid :)
   Inden i kort nr. 8 (ja den mangler da lige tæt på?Hm) er der pink. Den er med pink, gul og grøn indeni :)

   Ja, der er de lækreste tørklæder på vej! Jeg er virkelig spændt på, om der er andre end mig selv, der synes de er top lækre :)

   Muleposerne er på vej, men toiletpungene lader vente på sig lidt endnu, for jeg har endnu ikke modtaget lynlåsene. Venter…og venter :)

   Svar
   1. Stine

    Jeg tror måske du har skrevet forkert.. du har skrevet set fra højre, men det er vel fra venstre..?
    Det er et meget svært valg ;) Men tror jeg vil reservere den grønne med pink inden i.
    Glæder mig til at se de andre ting – er en sucker for tørklæder, så lur mig om ikke du også har en kunde der..

    Svar
    1. Rikke Forfatter

     Ja, jeg har da skrevet total forkert haha.
     Jeg retter det lige ik :D
     Grøn med pink it is :)

     Svar
 5. Jane

  Kan man bestille andre varer? Jeg mangler nogle hynder til vores spisebordsstole.. Den kan vi måske lige tage på mail :-)

  Superfine nøglesnore. Jeg er jo superglad for min. Lav lige en oversigt over, hvad der er tilbage ved lejlighed. Man kunne jo give et par som gave her senere på året :-)

  Står der rikkeprikke på dem? Og hvis nej, hvorfor ikke?

  Det var lige dagens spørgsmål :-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Nogle ting kan man sagtens bestille :) Jeg har ikke lavet hynder før, men går og overvejer det, fordi jeg har meget svært ved at sidde på vores hårde spisebordsstole, og et par hynder er trods alt billigere end at skifte dem helt ud hehe. Så det skulle jeg måske snart kaste mig over :) Du sender bare en mail, hvis du har ønsker :)

   Der står ikke Rikkeprikke på dem. Af to årsager. For det første har jeg kun nogle meget mærke mærker, som jeg slet ikke kunne få til at passe ind i alt det neon :D Desuden fylder Rikkeprikke næsten hele nøglesnoren jo. Det er simpelthen for langt, synes jeg. Jeg skal have lavet nogle andre. For det andet, så fandt jeg alligevel et andet navn til mine ting, (men den kan vi også lige tage på mail indtil det er kommet helt på plads og bliver officielt ;) ) så jeg skal have lavet nye mærker, og det tager lidt tid, at få lavet de rigtige, og også at finde den rigtige løsning til sådan nogle, der er små nok, til at sætte på en nøglesnor.
   Men det er da tåbeligt, at der ikke er navn på, jeg ved det. Jeg har nok også bare brug for at se, om nogle overhovedet vil købe noget som helst, inden jeg sætter himmel og hav i bevægelse :)

   Svar
 6. Frusb

  De er såååååå flotte og unikke :-)
  Er de røde numre reserveret? Jeg er nemlig meget interesseret i Lang 2 (grøn med gul) og Kort 8 (grøn med pink).
  :-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ej hvor fedt, tusind tak :)
   De er ikke reserveret, men det er de hermed! Det er total mine ynglings, jeg er helt vild med det stof, og jeg skal helt sikkert lave andre ting med det :)

   Jeg sender dig en mail med kontonummer. Yay :)

   Taaaak!!! :D

   Svar
  1. Rikke Forfatter

   Hej Mette,
   Mange tak for din interesse :)
   De to nøglesnore du nævner er solgt. Der er flere, der har spurgt til dem, så jeg ser, om jeg kan skaffe mere af stoffet, og få nogle med i næste omgang nøglesnore. Og jeg vil lige prøve, at tage et billede, af de nøglesnore, jeg har tilbage, så det er nemmere at få et overblik over :)

   Sig endelig til, hvis der er en anden, der frister.

   Svar
 7. Sofie

  Hej Rikke.
  Jeg er lidt langsom og har mistet overblikket, men nu er det jo penge-tilbage-fra-skat-dag i morgen, så jeg ville høre om der er nogle af dine fine nøglesnore tilbage? Eller har du flere på vej? Mange hilsner Sofie :-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Hej Sofie :)
   Jeg kan egentlig godt forstå, du har mistet overblikket, det har jeg også selv :D

   Jeg har nogle tilbage, men ikke så mange. Jeg tager nok et billede af dem i morgen, så laver jeg en opdatering på det.

   Der kommer flere ja, men ikke lige her og nu. Jeg har gang i for mange andre projekter, og trænger til at sy noget andet. Men der skal nok komme flere :)

   God penge-tilbage-fra-skat-dag i morgen ;)

   Svar
 8. Sofie

  Kære Rikke, dejligt med en opdatering :-)
  Jeg vil meget gerne bestille nr. 3 fra højre, altså den korte med lilla/røde blomster
  Sender du mig en mail eller?
  Mange hilsner Sofie

  Svar
 9. Rikke Forfatter

  Hej :)
  Ja, det gør jeg. Jeg har nogle stykker liggende, du kan se dem på kaoskartellet.dk . Der er kun en enkelt af dem, jeg ikke har, for jeg har ikke fået opdateret :) men ellers spørg bare.
  Kh Rikke

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>