I dag vil jeg overlade ordet til en anden

For hun er den bedste formidler af et budskab, der som altid ligger mig meget på sinde. Og ja, vi bevæger os igen i kostens verden. Kosten er afgørende for vores liv, og det er det selvfølgelig også her i familien. Det er afgørende for humør, energi, helbred, blodsukker, vægten osv. Lige så afgørende er motion, og jeg drømmer stadig om, at det en dag, er en helt naturlig del af mit liv. Men den snak tager vi en anden dag. I dag vil jeg bare lade en anden føre ordet. For jeg kan ikke huske tal, fakta, statistikker, studier og undersøgelser jeg kan henvise til. Jeg kan bare gå efter mavefornemmelsen, og min mavefornemmelse siger mig bare, at jeg er her er havnet på rette hylde. Og jeg har hverken brug for at omvende folk eller missionere, men jeg har til gengæld ofte svært ved at forklare og forsvare mine valg, netop fordi jeg har svært ved at huske og formidle videre. Det talent har til gengæld Jane, og det her indlæg siger bare spot on, hvorfor jeg vælger og fravælger som jeg gør. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg har haft en anden overbevisning.

2 tanker om "I dag vil jeg overlade ordet til en anden"

  1. Jane

    Hvis der er nogen, der drilller, så giver du dem bare mit nummer! Det siger jeg dig!

    Og tak for et sødt indlæg og en sød kommentar :)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>