I mangel af bedre

Jeg ville egentlig have skrevet et indlæg her til aften, eller have vist noget med nogle billeder af nogle toiletpunge, jeg har syet, men helt ærlig, så er jeg bare alt for træt! Jeg er snottet og slatten. Vi har haft en rigtig dejlig hjemmeweekend uden nogle planer. Faktisk har Ronja ikke været uden for en dør siden vi kom hjem fra børnehave i fredags. Jeg har instagrammet stort set hele søndagen, bare fordi. Men altså, noget eftertænksomt eller kreativt bliver det ikke til i aften, jeg vil bare suse lidt rundt på andre blogs og så vil jeg gå tidligt i seng. Det betyder dog ikke, at jeg ikke disker op med underholdning, for for et par uger siden faldt jeg over det her fantastiske klip med Ellen og Gladys på Pinterest og det skal I altså lige se, det er SÅ sjovt!

Så god fornøjelse og god søndag aften herfra.

 

4 tanker om "I mangel af bedre"

  1. Rikke Forfatter

   Selv tak du :D

   Ja, jeg glæder mig altså også, til jeg poster toiletpunge faktisk. Jeg synes, det trækker lidt ud. Men det er fordi, jeg syr prøvemodeller, så jeg ender med den helt rigtige. Der har været nogle detaljer, der har irriteret mig, og jeg kan bare ikke sælge noget, som jeg ikke står 120 % inde for :) Og det kan vel både være en fordel og en hæmsko :) Men de skal nok komme, jeg er SÅ tæt på ;)

   Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ja, den var skæg ik? :D

   Ja, jeg læste godt ovre hos dig, at du også kører på pumperne. Jeg får nemlig også bare mest læst, og ikke skrevet eller kommenteret.

   Sender dig varme gode tanker Henriette :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>