Opdatering på nøglesnorene

Jeg er helt vildt glad for, at der har været så stor interesse for mine nøglesnore, at jeg ikke har kunne levere til alle. Wow, tusind tak skal I have. Al min frygt er gjort til skamme. Ikke desto mindre er jeg lige så nervøs for, at sætte de næste ting til salg??!! Jeg er lige ved at tage tilløb. Og som I kan se her så er flere af tingene jo allerede lavet.

Nå, det jeg ville sige var, at jeg har opdateret indlægget med mine nøglesnore, med et billede af dem jeg har tilbage indtil videre. Og så skal jeg nok få lavet en omgang mere inden aaaalt for længe. Lige nu er der bare så mange andre projekter, der presser sig på.

Resterne af mine nøglesnore

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>