Fem favoritter – musik

Det er lørdag aften, jeg er drøn træt, jeg har lyst til at blogge, men ordene vil ikke rigtig finde vej. Jeg ville egentlig gerne skrive noget om den afstemning om sukkerpolitik jeg var til i børneren den anden aften, men jeg synes ikke helt, jeg kan få formuleret mig. Så jeg holder mig bare til noget enkelt i aften. Det er ikke meget musik, der er her på bloggen, faktisk tror jeg kun, det er en enkelt gang tidligere, jeg har linket til en sang. I dag får i fem sange. Fem favoritter hos mig lige for tiden.

 

Alexander – Truth

Röyksopp – What else is there

Kate Bush – Running up that hill

Nephew – Hjertestarter

Siouxie and the banchees – Kiss them for me

Fem sange jeg kan høre igen og igen. Og det gør jeg.

God lørdag aften derude, med eller uden musik.

4 tanker om "Fem favoritter – musik"

 1. Maria

  Running up that Hill – åh så så så god og jeg har også et svagt punkt for nephew, min favorit med dem er klokken 25. Jörg har hørt den så meget at Alma på knap 6 kan teksten på omkvædet ;-)

  Glæder mig til at høre om sukkerpolitikken.

  Alma er lige startet i SFO og da jeg hentede hende i torsdags sad hun og spiste en mini snickers – den var lige som en del af frugten WTF!!!
  Lige der besluttede jeg mig for at jeg skal med i forældrebestyrelsen.
  Fred være med at der bliver delt lidt slik ud til fødselsdage, men at SFO’ en har det som en fast del af frugten en gang om ugen – det fik virkelig mit pis i kog

  Nå det var lige lidt brok fra mig.
  God musik du havde fundet, jeg håber du havde en god lørdag aften og nu må du nyde din søndag ;-)

  Kh maria

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ok, det var alligevel vildt! En Snickers? Det er slet ikke sådan noget, vi er ude i, i vores børnehave. En Snickers! Og hos Janes ungers SFO er det cheasy yoghurt. Det er helt gakkelak, synes jeg. Håber du får bugt med den Snickers.

   Svar
 2. Stine

  Havde aldrig hørt om Alexander, men det er da virkelig godt og rart at lytte til! Har netop downloadet hele albummet – tak for inspiration :)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>