LCHF Spis dig mæt og glad

Endelig kom Jane Faerbers (aka Madbanditten) helt fantastiske og smukke bog. LCHF Spis dig mæt og glad. Den lever fuldt ud op til mine meget høje forventninger, og mere til. En FIN bog, rigtig fin. En af grundene til, Jane er blevet på populær gennem sin blog, udover at hun er så utrolig god til at lave lækker mad, er, at hun er så nede på jorden. Ingen bullshit, intet højtflyvende, altid venlig. Det stråler fuldt ud igennem i bogen. Alle kan være med, alle kan forstå det, alle kan bruge det. Den er uden tvivl skrevet med hjertet, og det er jeg vild med.

Du kan både læse fakta om LCHF (low carb – high fat) og så er der opskrifter i alle kategorier. Der er lidt af det hele. Fint beskrevet, utroligt smukke billeder, gode ekstra tips. Jeg er vild med stilen i bogen, endda fonten er lækker. Jeg ved godt, at Jane i den grad har knoklet med den bog, jeg har jo fulgt lidt med undervejs, men jeg må også sige, at resultatet er derefter. Det fandeme en i orden bog det her!

LCHF Spis dig mæt og glad

Lækker forside!

LCHF Spis dig mæt og glad

Lækker forfatter! og vældig fine udtalelser fra fagfolk.

LCHF Spis dig mæt og glad

En af de lækre retter, som jeg skal have afprøvet.

LCHF Spis dig mæt og glad

Blomkålspizzaen. En af de klassiske LCHF retter, som alle LCHF folk roser til skyerne, og jeg har endnu ikke prøvet den! Nu skal det dælme være.

LCHF Spis dig mæt og glad

Endnu en LCHF klassiker, som jeg ikke har givet mig i kast med, Oopsies. Jeg skal nok få dem prøvet, de ser jo alt for lækre ud i den her bog!!

LCHF Spis dig mæt og glad

En LCHF dessert pizza, er det lige genialt eller hvad? Den skal jeg så meget have lavet!!

Bogen får mine varmeste anbefalinger med på vejen, længere er den faktisk ikke.  Ægte mad uden fedtforskrækkelse, jeg er vild med det. Keep on rockin´ Jane

4 tanker om "LCHF Spis dig mæt og glad"

  1. Jane

    Årh tusind tak, Rikke! Jeg kan jo snart gå på vandet af al den ros! Det pudsige er, at jeg i slutfasen sad og blev nervøs for, om folk ville finde den for ordinær. Utroligt, som man underbyder sig selv i tankerne, ikke? Jeg er i hvert fald glad for at du kan lide den. Jeg synes også selv, at vi er lykkes meget godt med at vise LCHF som et sundt alternativ og ikke som et underligt bacon-regime.

    Svar
  2. Pingback: Mere bestsellerliste og anmeldelser fra Blogland

  3. Pingback: Mere bestsellerliste og anmeldelser fra Blogland | Test

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>