Runde social icons

Jeg har fået fine nye runde links til Pinterest, Instagram og Blog´lovin. Du kan se dem i min sidebar. Jeg kan overhovedet ikke tage æren for at have lavet dem, jeg har fundet dem på bloggen andentilhøjre hvor man kan finde nogle rigtig fine designs til en pænere blog. Nu skal jeg bare have dem en tur forbi chefen, så jeg kan få dem placeret, hvor jeg gerne vil have dem. Vi kan ikke være lige gode til alting, og det der med at rode bag ved, det er ved Gud ikke min spidskompetence. Vi får se, om det lykkes.

Det var bare lige det, jeg ville sige.

Ja, og så lige det her:

cookie

2 tanker om "Runde social icons"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>