Vinderen er fundet

Så har jeg ved hjælp af random.org trukket en vinder af min give away. Jeg er ikke blevet klogere end ved sidste give away, hvor jeg heller ikke kunne få billedet af random udtrækningen ind på siden, så endnu en gang må I stole på mig.

Vindertallet blev nr. 6, så jeg siger tillykke til Stine :) Jeg har stadig din adresse, Stine, så jeg sender tørklædet til dig.

Tusind tak fordi I ville være med, og tak for alle de søde ord om mit tørklæde. Og jeg kan så til sidst afsløre, at zpagetti ikke er en kanditat til navnet på mine ting, men godt tænkt, det så jeg ikke selv!

 

2 tanker om "Vinderen er fundet"

  1. Stine

    Ej altså – er det virkelig mig der har vundet det smukke tørklæde??? Jeg vinder ellers aldrig aldrig aldrig noget! Weee :) er helt vildt glad og glæder mig meget til at modtage tørklædet og ikke mindst til at flashe det :D Tusind tak!!!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>