Mine ynglings pandekager

LCHF pandekager

LCHF pandekager

LCHF pandekager

LCHF pandekager

LCHF pandekager

Jeg har prøvet mig frem med en del lchf pandekageopskrifter efterhånden, men nu kan jeg med sikkerhed sige, at jeg har fået lavet mig en ynglings opskrift. Jeg har lavet dem 4-5 gange nu, og de virker hver gang. God smag, god konsistens, nemme at vende og rigtig god mæthed.

Opskrift på 8 stk.

6 små æg

1 dl. piskefløde

1 spsk. creme fraiche 38% (kan udelades)

1 spsk. fiberhusk

5 spsk. sesammel

1/2 tsk. vaniljepulver

1/2 tsk. stødt kanel

1/2 tsk. stødt kardemomme

1/2 tks. bagepulver

lidt salt

smør til at stege i

Pisk æg, fløde og creme fraiche med piskeriset. Bland de tørre ingredienser i en anden skål og pisk det i æggene. Rør godt og lidt hurtigt for at sikre, at det ikke klumper. Lad dejen hvile 10 min. så bliver dejen en smule tykkere, når fibrene har suget lidt væsk

Steg dem på panden ved middelvarme i smør. Ikke for store, ikke for små.

Jeg har næsten altid det samme fyld på, nemlig peanutbutter, banan, lidt kokossirup og i dag var der også jordbær fra haven.

I det hele taget er jeg ret vild med det der nye sesammel. Det smager meget mildt, og det føles meget lidt fiberagtigt. Og det egner sig helt perfekt til lchf pandekager.

God weekend derude.

4 tanker om "Mine ynglings pandekager"

 1. Maria

  De lyder vildt lækre Rikke!
  Jeg må se at få anskaffet mig noget sesam mel – jeg elsker også smagen af sesam og tror bestemt at jeg også vil syntes om smagen i en pandekage (-:

  God søndag

  Kh maria

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Jeg synes sesam smagen er virkelig mild, og jeg tror, det er derfor, jeg er så glad for det :)

   Svar
 2. Mia

  Hej Rikke. Først tak for en super god blog. Jeg er det der hedder særlig sensitiv, og kan virkelig genkende mig selv i mange af dine indlæg, det er dejlig, at kunne spejle sig, så føler man sig ikke så mærkelig. Har lige prøvet dine pandekager, og de er de bedste Lchf pandekager jeg har smagt, OG jeg har prøvet mange. Mange glade hilsner Mia

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Hej Mia, tusind tak for din søde kommentar. Det glæder mig, at du kan bruge mine indlæg. Nogle gange er det ikke det nemmeste for mig, at være så åben, netop fordi man godt kan sidde tilbage med følelsen af, at andre læser med og tænker “sådan en tosse”…

   Og ja, de er gode de pandekager ik? Jeg er også helt tosset med dem. I det hele taget er jeg rigtig glad for sesammel :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>