6 tanker om "Ny taske"

  1. Rikke Forfatter

   Tusind tak Maria :) Jeg tror, den er rigtig god til bøger, blade, vandflasker og en hapser. En god tur taske :D

   Svar
  1. Rikke Forfatter

   Tusind tak Karoline, sikke en dejlig kommentar :) Det gør mig rigtig glad, at du kan lide mine tasker.

   Tasken var egentlig ikke ment som en taske til salg, det var mere et eksperiment, men du må meget gerne købe den, hvis du vil? Jeg vil egentlig bare gerne have dækket materialer, porto og lidt af min tid, så du kan få den for 300 kr. Det er ikke min normale pris for tasker, men som sagt, så var det egentlig ikke en taske jeg ville sælge :) Lad mig høre, hvis du stadig er interesseret.

   Kh. Rikke

   Svar
   1. Karoline Vingborg

    Det kan du tro jeg er. Vil meget gerne have sådan en taske. Er der mulighed for at du kan lave en toiletpung i samme farver som tasken til evt.?

    Bare lige en forespørgsel, kan den laves i grønne farver evt, ellers er den super flot som vist på billedet:-) (Undskyld hvis jeg er krævende)

    KH. Karoline

    Svar
    1. Rikke Forfatter

     Hej igen Karoline,
     Jeg har ikke mulighed for at lave en anden lige foreløbig, jeg har kun den ene nu. Det er ikke en, jeg har tænkt mig at lave flere af lige i den model, den er lidt for tidskrævende i forhold til, hvad jeg kan få for den, tror jeg. Jeg kommer nok til at lave noget lignende fremover, men ikke lige de næste par måneder. Så hvis du helst vil have en i grønne farver, så må du have tålmodighed lidt endnu, og så bliver prisen nok lidt højere. Men den her kan du få som den er for 350 kr. inkl. porto :)

     Mht. toiletpunge, så har jeg to liggende, som er i stoffet med fugle. En af dem der kan stå op som koster 200 kr. med fugle på, men det mørkeblå fuglestof. Det er en af de sidste der kommer i den slags stof. Og så har jeg en af de små til 125 kr. som er i samme grå/mintgrønne stof som tasken. Vil du have en af dem med? :)

     Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>