Bare sådan fyi….

Egentlig synes jeg, at jeg giver ret meget af mig selv her på bloggen, at jeg er ret personlig, og lukker jer ret langt ind i mit liv og ikke mindst i mit sind. Nogle gange i en grad, så jeg kan have svært ved, at fortælle om bloggen til folk jeg kender irl. Pludselig føler jeg, at de har fri adgang til mit liv og mit hoved, uden jeg har samme mulighed omvendt. Jeg bliver sårbar og skrøbelig, og jeg ved ikke helt, hvad de nu ved og tænker om mig. Men nu har jeg jo valgt, at nogle af mine ting, jeg syr, bliver solgt her igennem, og derfor kan det være lidt svært ikke at fortælle om den til folk, hvis jeg gerne vil ud i verden. Dilemma!!

Men jeg blev alligevel inspireret af Frk. Sveske, der den anden dag gav lidt mere af sig selv end hun plejer. Så her kommer lidt hurtig fakta om mig. Interessant? Hmm, det ved jeg ikke, men her kommer det…

-Jeg er introvert og lader bedst op alene i absolut stilhed.

-Jeg drømmer om, at rejse i et halvt år med min familie, når børnene går i skole.

-Jeg tror næsten altid, at folk dømmer mig (på den dårlige måde)

-Jeg har haft kræft.

-Jeg har boet på Malta i 5 år.

-Jeg er et rodehoved.

-Jeg hader, at stort set alle tankstationer stinker af pølser og kanelsnegle.

-Jeg får rejsefeber i en grad, der driver min mand til vanvid.

-Jeg er en frygtelig tidsoptimist.

-Jeg øver mig i, at tro mere på mig selv.

-Jeg er afhængig af at pinne qoutes på pinterest.

adulthood

bitchmode

 

misophonia

introvert

sleep

 

solitude

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>