Kaoskartellet er åben

Så, nu er det nu. Min lille butik er åben. Det er med en blanding af ondt i maven og glæde jeg nu trykker på knappen. Den er lille og ny, men fyldt med mit hjerteblod. Jeg håber, I vil kigge forbi ind i mellem, for der kommer hele tiden nye ting på.

Men hermed er Kaoskartellet open for business. Alt er håndlavet af gode kvaliteter, jeg bruger primært designerstoffer for at sikre en høj kvalitet og holdbarhed. Men det kan du læse meget mere om Bag om Kaoskartellet

Kaoskartellet vil med tiden udvikle sig til at handle med andre varer end mine egne, men den røde tråd vil være dansk design af høj kvalitet lavet af danske kreative sjæle. Nu er første skridt taget, og jeg håber, I vil tage godt imod min lille butik.

10 tanker om "Kaoskartellet er åben"

  1. Rikke Forfatter

   Tusind tak frk sveske :) dejligt at høre, at du kan lide navnet, det er en stor beslutning :)
   Håber alt er vel k Vejle :)

   Svar
 1. Henriette

  stort tillykke

  Kommer der mon nøglesnore i mere “rolige” farver ;) ?
  Jeg tænker lilla, blå eller grøn-jeg har hele tiden rigtig gerne ville ha en lang nøglesnor fra dig :)

  kh

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Tak Henriette :)
   Undskyld jeg ikke fik svaret.

   Lige nu laver jeg ikke nogle nøglesnore i rolige farver, men jeg skal nok huske det, næste gang jeg laver en omgang :)

   Svar
 2. Eva

  Hej Rikke
  Jeg har forelsket mig i en trøje/sweater som Jane Faerber(madbanditten) har på på et billede på instagram. Det er en army, glimmer sweater med neonkanter. Hvordan får jeg fat i sådan en?
  Mvh Eva

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Hej Eva,
   Jeg kan egentlig godt forstå, du er vild med den, det er jeg også, sådan sagt i al ydmyghed, du ved.
   Jeg kan desværre ikke lave flere, jeg kan ikke få fat i mere af stoffet. Men modellen arbejder jeg videre på, og jeg leder for tiden efter nyt stof, der kan bruges til den. Jeg er virkelig kræsen med både design og kvalitet, så det kan godt tage sin tid at finde det helt rigtige, men da der er flere, der har udtrykt interesse for den, så vil jeg gøre mit yderste, for at finde noget, der kan erstatte det lækre army stof.
   Tusind tak for din interesse :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>