En ny buksedragt

Jeg tror egentlig aldrig, jeg fik vist Ronjas buksedragt frem herinde? Egentlig er jeg blevet rigtig dårlig til at vise det frem, som jeg får igennem maskinen. Måske fordi jeg sjældent får taget rigtig gode billeder af det, og vupti, så har jeg jo sendt det af sted ud i landet til en ny ejer, der har bestilt det enten på IG, i den virkelige verden eller gennem Kaoskartellet.

Men den her synes jeg alligevel I skal se. Det er en bestilling, jeg har lavet, som skal afleveres personligt om nogle dage, så jeg nåede lige at få taget et par billeder.

buskedragt by kaos

buskedragt by kaos

buskedragt by kaos

buskedragt by kaos

Og så legede vi jo, at jeg synes, den var nem og enkel at sy, at lynlåsen og det indvendige neonbånd slet ikke driller. Som om! Men jeg lærer lidt hver gang, og næste gang, SÅ er den der i første forsøg, ikke?

Hvis du er interesseret kan du bestille den her på bloggen, den koster 425 kr. og du kan vælge mellem gul og koral neon indvendig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>