Prana flow yoga

Kan I huske, at jeg for noget tid tilbage meldte mig til yoga? Det går jeg stadig til hver tirsdag aften, og jeg er helt forelsket i det. Jeg går til prana flow yoga, og det viser sig, at det er lige præcis den yoga stil, som min krop havde brug for. Jeg har jo været ret tilbageholden med at starte, fordi jeg var bange for, hvordan både min ryg og mine fødder reagerede, men de bekymringer har næsten jeg ikke længere. Jeg skal nemlig ikke holde hårde stillinger, for prana flow er, som navnet antyder, flydende. Man er hele tiden i bevægelse. Den version jeg går til hedder blid prana flow, så det er nærmest så mildt, som det kan blive.

Men det virker! Altså ikke sådan at jeg nu ikke længere har ondt i ryggen eller skæve fødder, men på den måde, at min krop elsker det. Jeg har det som om, der er forår inden i mig. Alle mine celler åbner sig som bøgeblade, mine muskler bliver vækket til live, jeg kan trække vejret fuldstændig frit. Den her krop på 36 år har været udsat for lidt af hvert. Jeg har ikke været god ved den, og det har sat sine spor. Jeg har røget i 15 år, jeg har drukket cola light i 10 år (KUN cola light), jeg har ikke motioneret, jeg har spist med varierende omtanke, jeg har haft en depression, jeg har haft stress, jeg har haft kræft, jeg har fået hormonbehandlinger for barnløshed etc. Det er ikke ligefrem det, der giver en sund sjæl i en sund krop, men måske er det det, der giver en vågen sjæl i en hårdt brugt krop. Jeg er så bevist om, hvad jeg skal og ikke skal nu, og der er ingen vej tilbage, men det tager tid, at ændre vaner, at bryde dårlige mønstre og jeg skal ikke forlange mere af mig selv, end jeg kan klare. Men jeg har vist mig selv, at jeg kan. Jeg troede faktisk ikke, at jeg ville få bugt med den cola light vane, men det gjorde jeg. Jeg fik nok af at drikke hvad jeg mener er giftig sodavand hver dag, og så stoppede jeg, jeg har ikke set mig tilbage, det er nu 4 år siden.

Så jeg tror på, jeg kan, det er bare et spørgsmål om, hvornår tiden er rigtig og jeg er klar. Nu er jeg så klar til prana flow. Hvis du vil se, hvad prana flow går ud på, så se med her. Ok, det er ikke sådan jeg ser ud, når jeg er til yoga kan jeg godt afsløre, Christine May på videoen har vist dyrket det længere end 6 uger haha. Er det ikke smukt?

 

 

En tanke om "Prana flow yoga"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>