15 år sgu!

roser roser roser roser roser

I sidste uge havde min mand og jeg både 3 års bryllupsdag og 15 års kærestedag. Det er alligevel noget hva? 15 år. Vi er stadig i udvikling, vi har stadig vores kampe, men vi har også en tro på det her projekt. Vi er ikke verdensmestre i det her med far, mor og børn, men kærligheden er der, og den er der altid nok af. Vi er den slags familie, hvor bølgerne går højt, stemmerne hæves og dørene kan såmænd også smækkes, men vi har også uendelig mange kys og kram os alle 4 i mellem, vi elsker hinanden højt og det lægger vi ikke skjul på. Vi kan græde af frustration, men vi kan også tisse i bukserne af grin. Jeg tager det hele med, for jeg elsker min lille familie herfra og til verdens ende.

Jeg er heller ikke verdensmester til at få blomster foræret. Det er noget, der går tilbage til da jeg havde kræft, og jeg fik så uendelig mange smukke og skønne blomster, men pludselig kunne jeg næsten ikke åbne døren, når det bankede på, af frygt for flere blomster. Det lyder måske utaknemmeligt, men det er det på ingen måde. Nå, sidespring….det jeg ville sige var, at jeg derfor ikke ret ofte får blomster, men jeg blev nu glad og rørt over, at B kom hjem med den her smukke buket roser. Det er som regel mig, der husker vores særlige dage, men den her gang glemte jeg det helt, men han huskede det. Han kom også med lækker chokolade, og det er jeg til gengæld verdensmester i at få. Jeg nåede ikke engang at få et billede, før jeg havde flået pakken op og spist de første stykker. Det var jo fra Peter Beier, så skal det smages!

Ja, der er rod i baggrunden på billedet af blomsterne, og det kunne jeg måske have fjernet, men jeg havde brug for, at billederne er ærlige. For der ER rod i vores liv, både på spisebordet og inde hovedet ind i mellem. Så sådan er det.

En tanke om "15 år sgu!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>