Glimt fra juni

glimt fra juniglimt fra juniglimt fra juniglimt fra juni glimt fra juniglimt fra juni glimt fra juni glimt fra juniglimt fra juniglimt fra juniglimt fra juniglimt fra juniglimt fra juni glimt fra juniglimt fra juni glimt fra juniglimt fra juniGlimt fra junglimt fra juni glimt fra juni glimt fra juni glimt fra juni glimt fra juniglimt fra juni glimt fra juni glimt fra juni

Juni har været en dejlig måned fyldt med fødselsdagsfejringer, gaver, sommervejr og gode oplevelser. Den slags har det også med at tære på mig, for jeg bliver overfyldt af for meget hurlumhej, men når både mand og børn har fødselsdag i samme måned, så er det bare sådan det er.

Vi har holdt intet mindre end 5 fødselsdage. Ronja og Bertram har holdt deres første opdelte drenge og pige fødselsdag. Bertrams holdt vi på havnen, hvor vi fangede krabber, gravede huller, fodrede ænder og spiste en masse lækkerier. Det var et stort hit hos drengene. Ronja ville gerne holde sin fødselsdag hjemme, så vi hørte MGP, dansede stopdans, hvinede højt og længe, var på skattejagt og legede gemmeleg.

Derudover har vi selv været en tur på krabbekajen, og nogen kiggede på badetøj bagefter (den dame bliver dyr i drift) vi har nydt solen hjemme i haven og Bertram sørgede for frugtspyd, vi har hængt ud på vores nye juicebar i byen, vi har leget med de mange gaver og da Ronja og Bertram var på weekend hos deres farmor og farfar gik vi en lang tur i skoven, noget vi får gjort alt for sjældent sammen, bare min mand og jeg.

Nu er begynder juli, og juli byder bl.a. på sidste dag i børnehaven, cirkus summarum, sommerferie på Bornholm og måske et par overnatninger på Hven. Juli betyder også, at jeg skal kigge langt efter den alenetid, som er så vigtig for mig, men det får vi nok løst. Glædelig juli og god sommer til jer derude, og tusind tak for alle de dejlige kommentarer I gav til forrige indlæg om fordøjelsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>