Bagom

Hej, og velkommen til min blog :)

Jeg hedder Rikke, jeg er 36 år, jeg er mor til et par skønne tvillinger, Ronja og Bertram på 5 år og gift med min kæreste gennem 14 år.

Jeg deler min arbejdstid mellem, det jeg brænder for, som er at sy til min nye lille butik Kaoskartellet.dk og det der giver penge på kontoen, som er at lave en del forskellige opgaver for min mands virksomhed. Jeg arbejder hjemmefra i stilhed, og elsker det.

Jeg blogger fordi, jeg har noget på hjertet. Primært om at være særlig sensitiv, at være mor til en særlig sensitiv, om kosten herhjemme som er moderat LCHF i en vegetarisk version, men ofte med fisk på menuen. Jeg er en nørd i køkkenet og laver så meget, som tiden tillader, fra bunden.

Jeg viser også gerne frem, når jeg lavet nye kreationer i systuen. Jeg syr både tasker, punge, børnetøj, voksentøj og en masse andet, man ikke kan leve uden.

3 store ting der er sket i vores liv sammen er, at vi har boet på Malta i 5 år, hvor vores børn er lavet i et laboratorium efter alle kunstens regler.  Så var vi igennem en 6 uger for tidlig fødsel med meget små, men sunde og raske børn. Og i januar 2011 fik jeg så konstateret livmoderhalskræft, som sendte vores liv på lidt af en rutsjebanetur, med operationer, stråler og kemoterapi. Jeg er erklæret rask, og krydser fingre for, det var en engangsforestilling.

Vi bor nu i et lille rækkehus i Hørsholm, som vi elsker. Her er for lidt plads og for få rum, men det er vores hjem og her er dejligt.

Jeg kan kontaktes på kontakt@rikkeprikke.dk og du kan også følge mig på instagram, hvor jeg poster en hel del af vores helt almindelige hverdag herhjemme under navnet rikkeprikkedk

Jeg bliver altid glad for kommentarer, så hold dig endelig ikke tilbage.

Velkommen indenfor.

 

 

 

6 tanker om "Bagom"

 1. Susanne

  Jeg er kommet på en opgave , skal finde en kjole til Ronja . Hun ved hvad hun vil have ..farmor den skal være grøn, lilla og lyserød med blomster og hjerter.
  Lyder som en sy selv opgave, men jeg kan ikke sy.
  Håber Ronja kan blive glad for det jeg finder, skal nok gøre mig umage.

  Svar
 2. Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal

  Kære Rikke,

  Jeg vil høre, om du kunne tænke dig at skrive et indlæg på min blog – stilleleg? Jeg har naturligvis en idé til emne – nemlig at præsentere læserne af min blog til et andet sensitivt univers, og hvordan du med børn får den ro, som du har behov for (jeg har nemlig ikke børn, og jeg ved, at en del af dem, som læser min blog har børn og er sensitive selv), men du har muligvis selv et forslag, HVIS du altså har lyst og overskud til det.

  Lad mig endelig høre fra dig ved lejlighed. Min mail er karina.musaeus (at) gmail.com
  Rigtig god søndag eftermiddag og aften.

  Mange hilsener
  Karina C. M. Schwartz-Arndal

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Tusind tak Karina, det vil jeg rigtig gerne. Jeg laver en brainstorm på dit emne en af dagene, og så vender jeg tilbage :) Tak for tilliden :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>